۴ دستیار اسکوچیچ مربیان آینده پرسپولیس ستاره سپاهان خارج از لیست دیوگو ژوتا، بازیکن لیورپول درگذشت + علت فوت و فیلم محل حادثه وریا غفوری در آستانه بازگشت به استقلال| ساپینتو هم راضی است؟ تلاش درویش برای جلب رضایت علی دایی تردید اسکوچیچ درخصوص ستاره استقلال کارتال به بازگشت به پرسپولیس فکر می‌کند باقری شاکی از درویش ساپینتو به مدیران استقلال: علی کریمی را می‌خواهم رضا عنایتی سرمربی سایپا شد وحید هاشمیان؛ تیغ دولبه برای پرسپولیسِ تشنه قهرمانی چشمی و حسینی بعد از رضاییان تمدید می‌کنند تاجرنیا بخشش ساپینتو را تکذیب کرد فدراسیون دوومیدانی: برای ورزشکاران بازداشتی وکلای قوی استخدام کردیم | هنوز هیچ اتهامی ثابت نشده است مذاکره مدیران پرسپولیس با علی دایی رضاییان با استقلال تمدید کرد بررسی مسیرهای صعود تیم ملی به مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال ادعای درویش: کارتال از پرسپولیس غرامت نمی‌گیرد علی کریمی - استقلال، دوباره جدی شد وحید هاشمیان در یک‌قدمی نیمکت پرسپولیس
سرخط خبرها

پرسپولیس بدون برد در قرن جدید| طلسم سرخ مقابل پیکان می‌شکند؟

  • کد خبر: ۱۰۶۸۶۰
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۱
پرسپولیس بدون برد در قرن جدید| طلسم سرخ مقابل پیکان می‌شکند؟
پرسپولیس از ابتدای سال جدید تا کنون هیچ بردی به دست نیاورده است. سرخ‌ها در آستانه بازی با پیکان شرایط نگران کننده‌ای را تجربه می‌کند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، پرسپولیس شرایط نگران کننده‌ای دارد. سرخ‌ها از ابتدای امسال در هیچ مسابقه‌ای حتی بازی‌های دوستانه مقابل تیم‌های رده پایین برنده نشده‌اند.

پرسپولیس در شروع سال جدید در یک بازی تدارکاتی مقابل تیم المپیک بازی کرد که سه بر یک بازنده شد. این بازی حواشی و تبعات زیادی برای سرخ‌ها داشت چرا که حامد لک بعد از این مسابقه از تیم کنار گذاشته شد. بعد از آن بازی هوادار از راه رسید که با وجود یکطرفه بودن مسابقه یک تساوی تلخ برای تیم یحیی به همراه داشت. شکست در جام حذفی مقابل آلومینیوم اراک هم بعد از آن مسابقه رقم خورد تا یحیی یک جام دیگر را از دست بدهد و با انتقادات بسیاری مواجه شود. بعد از آن و با تعطیلی لیگ برتر پرسپولیس تمرینات فشرده‌ای را آغاز کرد و دو مسابقه تدارکاتی در دو هفته اخیر انجام داد که اولی را مقابل نفت مسجدسلیمان مساوی کرد و دومی را به تیم دسته دومی نیروی زمینی باخت. بازی با نفت هم در شرایطی مساوی شد که بازیکنان حریف با قاطعیت می‌گفتند اگر داوری به ضررشان نبود باید برنده می‌شدند!
این یعنی که پرسپولیس در ۵ بازی سال جدیدش برنده نبوده که اتفاق نگران کننده‌ای برای هواداران این تیم آن هم در آستانه مقطع پایانی فصل و شش بازی سرنوشت ساز نهایی به حساب می‌آید. با اینکه نتایج بازی‌های دوستانه اصلاً ملاک نیست و می‌تواند متعاقب تمرینات فشرده بدنسازی و تغییرات گسترده و تست کردن ارنج‌ها و تاکتیک‌های مختلف حاصل شده باشد، اما به نظر می‌رسد مشکلات روانی و فنی تیم یحیی قبل از بازی مهم با پیکان حل نشده باشد و این آلارم برای کادری که از هر شش فینال پیش رو شش برد می‌خواهد نگران کننده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->